Fontaine la Mère beschikt over 5 ruime slaap/zitkamers, die allemaal zijn voorzien van een moderne badkamer (douche, wastafels en toilet). Deze verschillen van elkaar qua grootte, sfeer en inrichting en bieden ruimte voor 2 tot 4 personen. Alle kamers hebben een eigen karakter. 

Ruimte en comfort
Hoe verschillend de kamers ook zijn, ze vertonen daarnaast belangrijke overeenkomsten. Alle gastenverblijven en badkamers zijn ruim en de authentieke details zijn bewaard gebleven. Het comfort geldt overigens ook voor de boxspringbedden met een lengte van 2 meter! In iedere kamer zijn de bedden voor je opgemaakt.

Verder is er een grote huiskamer om te verblijven, te eten, spelletjes te doen etc. Hier is bij de houtkachel een gezellige bank en stoel geplaatst en een grote TV  opgehangen. Er is een volledig uitgeruste keuken met magnetron, vaatwasser en Amerikaanse koelkast. Buiten zijn er terrassen met zithoekjes  en een grote boeretafel. In de tuin kan worden gespeeld, gezwommen in het zwembad en wat al niet meer.

De kamers:
de Tuinkamer op de begane grond is geschikt voor 2 tot 4 personen,
de Atelierkamer op de begane grond is geschikt voor 2-5 personen,
de Hooizolderkamer op de eerste etage is geschikt voor 2-4 personen,
de Klompenkamer en de Franse kamer op de eerste etage zijn ieder geschikt voor 2 personen.   

De Hooizolderkamer, Atelierkamer, Klompenkamer en Franse kamer zijn de slaapkamers bij gebruik van het vakantiehuis tot 8 personen. Vanaf 10 personen heeft u ook de Tuinkamer tot uw beschikking.

De Huiskamer met open keuken.